Wat doen wij zoal?

Onze activiteiten bestaan uit een aantal zaken. Sommige zijn maandelijks, sommige een paar keer per jaar.

De maandelijkse toertochten
Iedere laatste zaterdag van de maand hebben we een toertocht. Deze wordt steeds door een of twee van onze leden uitgezet. We verzamelen vaak steeds ergens anders, al naar gelang het reisdoel. De tochten beginnen meestal rond 10-11 uur en eindigen zo tegen 17.00 uur. Hard over de snelweg rijden staat niet centraal, we rijden liever over mooie wegen. Volgende tocht: zaterdag 28 maart 2015.

De jaarlijkse pinkstertocht
Ieder jaar gaan we met Hemelvaart of Pinksteren een weekend weg. Een lekker lang, gezellig weekend, dat ons ook in staat stelt om een heel stuk verder van huis eens rond te kijken cq rijden. In de afgelopen jaren hebben we het Limburgse landschap, de Ardennen, het Belgische platteland, Hoch Sauerland en nog veel meer regio's al goed bekeken. Het zijn altijd gezellige weekenden. Waarop vriendschappen verder worden uitgebouwd en met name genoten wordt van het rijden „in den vreemde”. 2015 voert naar het Sauerland.
Er zijn zelfs zeer voorzichtige plannen voor een weektocht.
Dit jaar zijn we naar het 3-landen punt geweest.
Klik hier voor een verslag

Ledenvergaderingen, bbq en andere uitstapjes
Ieder jaar hebben we weer een aantal terugkerende activiteiten. Een nieuwjaarsborrel, de ledenvergadering, een zomerbarbecue en eventuele uitstapjes die we verder nog plannen. Voor een aantal van deze activiteiten zijn anderen ook welkom, voor een aantal is het clubleden onder elkaar.

Al met al voor elk wat wils lijkt ons zo......