Over de HMCG

Oftewel de Homo Motor Club Groningen.

De club is eind 1996 ontstaan doordat er op dat moment veel homomannen in het voormalige Café Leto waren die een motor hadden. De meeste waren geen lid van een andere motorclub, maar toeren in groepsverband op geregelde tijden leek een aantal van hen wel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Gelijkgestemde zielen dan wel het liefst. Zonder rekening te hoeven houden met mensen die daar niet zo tegen kunnen.

In de loop van de jaren hebben we heel wat leden gehad, van jong tot oud, de meeste Nederlanders (en specifieker Noordelingen) maar ook Duitsers en een Engelsman. Al met al een gezellige club, waarop vriendschap en gezelligheid samen met het motorrijden voorop staat. We hebben nog een aantal leden vanaf de oprichting, maar er komen en gaan leden. Nieuwe leden worden graag verwelkomt! Verder hebben we heel wat in Nederland, maar ook in het buitenland (Duitsland - diverse streken) en België (ook diverse streken) afgereden. Kijk voor verslagen van deze tochten op onze
activiteiten pagina. Daar vind je beschrijvingen en foto's van de tochten en activiteiten.

Eerstvolgende activiteit:

Zaterdag tocht 28 maart 2015

Meerijden als niet-lid? Geef je op via de
inschrijfpagina

Meer weten? Op de volgende pagina’s kun je van alles lezen m.b.t. de diverse activiteiten, alles m.b.t. het lidmaatschap en nog veel meer. Mocht je nog vragen hebben, middels de contactpagina kun je ons bereiken. We reageren dan snel.

Hopelijk tot mails of ziens, maar zo niet, dan toch heel veel (motor)plezier!